Recreatie en privé

Het belangrijkste aspect bij het inrichten van een woning is dat je een hoog comfort gehalte wilt bereiken en dat er een gevoel van thuiskomen is, van aansluiting bij persoonlijke behoeftes.  Bij het inrichten van een privéwoning leer ik graag de eigenaar kennen en vraag ik door  over de leefstijl. Samen met onze interieurarchitect ga jij  op zoek naar de stijl die bij je past: Ben je iemand voor strak modern design, voor romantiek of meer voor een robuuste, landelijke stijl? Welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid, wat is je budget  en hoe ga je om met de beschikbare ruimte..

Bij een recreatiewoning komen naast de bovenstaande ideeën ook eisen ten aanzien van praktische haalbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid.
Je wilt natuurlijk wel het beste rendement halen uit je woning en dat betekent dat er ook rekening gehouden moet worden met de levensduur van het interieur.
Onlangs kwam ik bij een bungalowpark dat al weer vijftien jaar geleden door ons is ingericht: toegegeven; de stijl vond ik inmiddels nogal ‘jaren 90’ en was om die reden zeker aan vervanging toe, maar ondanks intensief gebruik zag veel van het interieur er nog netjes en verzorgd uit. Dat is zo ’n moment dat ik weet dat we goed zijn in ons werk.

Theo de Lange

Dé totaalinrichter
voor horeca & recreatiewoning