Project // Offices For You

The story…

Offices For You is een kantoorconcept waar volledig ingerichte kant-en-klare kantoren aanbiedt. Ze weten als geen ander dat goed werk in een goed omgeving moet gebeuren: een omgeving die inspireert, nieuwe ideeën triggert. Een plek die ruimte heeft om in stilte geconcentreerd te werken en enthousiast samen te brainstormen. Een ruimte met licht, zuurstof en mensen die je aanzetten tot groei.

Een mooi gebouw is in dit geval natuurlijk een eerste vereiste voor een goede werkplek. Daarna is er een prefect vormgegeven omgeving nodig.

…and how we designed it:

Omdat ze bij Offices For You in fantastische gebouwen werken, is het voor ons de uitdaging om die panden tot leven te brengen. Zo is er bijvoorbeeld het iconische Olympisch Stadion in Amsterdam. Weinig kantoorpanden in Nederland ademen zo’n grootse geschiedenis als het Olympisch Stadion.

Daarom hebben we in het ontwerp gezocht naar een handdruk tussen het verleden en het heden. We hebben moderne designmeubels gecombineerd met een knipoog naar het verleden: foto’s en films van vervlogen sporticonen en interieur uit de voormalige kleedkamers waar atleten zich ooit voorbereidden op de wedstrijd.

Of neem de oude Oranjeboombrouwerij in Breda: een machtig en statig pand. Hier hebben we ook de geschiedenis van de omgeving in ere gehouden en die smaakvol hebben aangevuld met moderne elementen.

Zo zoeken we voor alle verschillende panden van Offices For You het karakter dat bij het gebouw en de omgeving hoort. Met respect voor wat er is en voor wat er komen gaat. Zo ontwerpen we voor elke locatie het unieke verhaal dat verteld moet worden.