Over ons

dan-gold-218878-unsplash

Meestal letten we niet zo op onze omgeving. Tenzij je op reis gaat. Als je door een nieuwe omgeving reist ben je je extra bewust van wat er om je heen te zien is.

De vroege ontdekkingsreizigers reisden de hele wereld over om handel te drijven. Ze kwam terug met nieuwe smaken. Nieuwe kleuren. Nieuwe geuren. En vooral: nieuwe ideeën.

Tijdens een reis kom je allerlei ongemakken tegen. Door er over na te denken en ze op te lossen kom je tot verassende nieuwe inzichten. Inzichten die je alleen op reis kunt krijgen.

Al die ervaringen, geuren, kleuren, smaken en verhalen vormen de ingrediënten voor een nieuw verhaal. Jouw verhaal.

Wij zijn RH Interieurs.

We reizen graag samen met je op. Met diepe interesse en respect voor de natuur en mens gaan we graag een langdurige samenwerking met je aan. Op een reis waarin we oplossingen vinden, nieuwe dingen ontdekken en vooral veel aandacht geven aan de vormen en kleuren die het verhaal vertellen.

We design your story to tell

schetsje

We design your story to tell

Voor ons is mooi design de beste manier om een goed verhaal te vertellen. Door in een doordacht ontworpen omgeving te zijn krijg je inzichten en beleef je emoties die bij de omgeving passen.

Door design kun je mensen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Dat is de verantwoordelijkheid van de ontwerper. Van ons.

Daarom nemen we onze reis uiterst serieus. Het verhaal dat we aan het eind van de reis kunnen vertellen moet mensen kunnen veranderen, aanraken en in actie laten komen.

Om dat te bereiken omarmen we vernieuwing, zonder dat we voorop hoeven te lopen.

Alleen reizen kán wel, maar niet zonder de mensen die je onderweg tegenkomt. Daarom werken we altijd samen met anderen om maatwerk te leveren dat in het verhaal past. En als je met anderen optrekt is persoonlijk contact het belangrijkste dat er is: het is de enige manier om ideeën uit te wisselen, samen na te denken en kleur te geven aan het verhaal.

Wie zijn wij?